Dansgroep Let’s do it wint eerste editie van ‘As ich mer Danse kin’

Dansgroep Let’s do it wint eerste editie van ‘As ich mer Danse kin’

Dansgroep Let’s do it uit Meijel is de grote winnaar geworden van de eerste editie van As ich mèr Danse kin, een nieuwe activiteit van de Sjeng Kraft Kompenei in samenwerking met L1 en de Muziekgieterij Maastricht. Bekende Limburgse artiesten zoals Marleen Rutten, Andy&Roy, La Bamba en Spik en Span werden gekoppeld aan een 5-tal dansgroepen die de finale wisten te bereiken.

Onder grote publieke belangstelling haalden de dansgroepen allen een bijzonder hoog niveau, maar uiteindelijk wist dansgroep Let’s do it het verschil te maken om de vakjury te overtuigen. De winnaar mag zich nu presenteren aan het grote publiek tijdens de11devande11de in het MECC Maastricht.

Daarnaast heeft de publieksjury de publieksprijs toegekend aan Urban Dance Factory uit Sittard. Zij mogen een optreden verzorgen tijdens de Boètegewoeëne Boètezitting in Venlo op carnavalszaterdag.

Bekijk hier alle foto’s van afgelopen zaterdag, gemaakt door L1: https://l1.nl/alle-fotos-van-as-ich-mer-danse-kin-152338/

Via de website van L1 kun je de uitzending ook terugkijken: https://l1.nl/finale-as-ich-mer-danse-kin-zaterdag-live-vanuit-muziekgieterij-152235/