Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Trein

Dit jaar wordt de 11devande11de voor het eerst in het MECC in Maastricht gevierd. Er worden 14.000 carnavalsvierders verwacht. Vanwege veiligheidsredenen kan hierdoor de stoptrein van Arriva niet doorrijden naar Maastricht Randwyck.

Op maandag 11 november 2019 rijden er dan ook de gehele dag geen treinen tussen Maastricht Centraal en Maastricht Randwyck.

Wanneer je met de trein naar Maastricht komt, kun je dus vanaf het station Maastricht Centraal te voet naar het MECC gaan. En goed om te weten: deze afstand is even ver als voorheen van het station naar het Vrijthof.

Een andere optie is de pendelbus. Hierover lees je meer in de rechterkolom op deze pagina.

Op station Maastricht Centraal worden extra voorzieningen getroffen voor een vlotte doorstroom. Let ook goed op de omroepberichten en de informatieborden op het station in Maastricht.

 

Auto en fiets

Kijk voor meer informatie op de website van het MECC: https://www.mecc.nl/nl/bezoeken/bereikbaarheid-parkeren

 

 

Pendelbus tussen station Maastricht Centraal en MECC

Op 11 november rijden vanaf 8.30 uur pendelbussen van busmaatschappij Het Zuiden / Jacobs tussen station Maastricht Centraal in Maastricht en het MECC. Hier kunnen de bezoekers van de11devande11de tegen betaling gebruik van maken. Vertrekpunt van de pendelbus is de hoek van hotel L’Empereur aan de overzijde van de hoofdingang van het station Maastricht Centraal (centrumzijde).

Voor de terugreis worden vanaf 18.00 uur 2 verschillende routes gereden: 1 route van MECC naar station Maastricht Centraal en 1 route van MECC naar de Markt. Bij de uitgang van het MECC staat duidelijk aangegeven aan welke kant de betreffende bussen vertrekken.

Kosten pendelbus

De uitvoering van deze pendeldienst is in handen van busmaatschappij Het Zuiden / Jacobs. Een retourtje kost 5 euro.

Om vertraging bij het instappen te voorkomen, is het niet mogelijk om ter plekke een kaartje te kopen. Dit kan alleen vooraf online via de volgende link: https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/0EE039EB62A3